Jun 18, 2009

tagged

tagged from cikolynabilaaziz

1) Bekas kekasih saya – alyssa bernal. tak caye? sudah!

2) Saya sedang mendengar – org tgh berbual disbela.

3) Mungkin saya patut – chill out dgn kwn2 sbb dah lame tak buat mcm tu.. maklum la sebok ngan keje

4) Saya suka – nescafe o ais. bole?

5) Sahabat-sahabat saya – mereka tau siapa mereka.. mocking crew. khekhe. fak u all.

6) Saya tak faham – kenapa scoot aku mesti buat hal time dpt gaji. adoiyai.

7) Saya kehilangan – duit rm75.36 dlm akaun bank aku. fak kepala harimau. mane ntah ilang. ah biarlah. bkn rezeki.

8) Ramai yang berkata – "bdn kaw dah susut", "kaw dah kurus skit dah, sakit ke?" .. kenyataan ok?

9) Cinta itu adalah – asyik!

10) Di suatu tempat, seseorang sedang – meneruskan kehidupan mereka sebagai hamba Allah.

11) Saya akan cuba – menjadi wayne rooney @ nemanja vidic.

12) Perkataan SELAMANYA membawa maksud – aku sayang mak aku SELAMANYA!!

13) Telefon bimbit saya – nokia 5610

14) Bila saya terjaga – terus check misscall/text kat phone.

15) Saya paling meluat – dengan penyokong liverpool, chelsea dan arsenal. mereka poyo.

16) Pesta/parti adalah - maksiat.

17) Haiwan yang paling comel pernah saya temui – kucing aku kot. haha.

18) Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah – 19 thn kot. time tu la aku digelarkan " dd kasanova " . khekhekhe.

19) Hari ini – hari khamis. esk hari jumaat. lusa hari sabtu. ok?

20) Malam ini saya akan – mlm ni ek? xtau nk buat ape. klau ade bini best jgk la. mlm wajib nie.

21) Esok pula saya akan – esok? suprise!! siap la kaw &@&#..

22) Saya betul-betul inginkan – seekor honda jazz. bole ke guna seekor?

23) Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini – adoi. bile nk hilang bekas chicken pox nie. ade sebijik je lagi nie. yg lain dah ilang.. terima kasih loreal for men. ecey.

24) Pusat membeli-belah atau arked permainan – tentu laa shopping complex. arked permainan tu ape ek?

25) Makanan Barat atau Jepun? – barat la. jepun semua x masak kan? mcm sushi.

26) Bilik yang terang atau gelap? – nk kate gelap x gelap. nk kate terang x terang.. samar2 la.

27) Makanan segera adalah – it's finger lickin' good.

28) Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang – "apit, ade hotlink vip number x?"

29) Siapa yang anda ingin tag: sesiapa yg bkk blog aku dah bace tagged nie. ha buat jgn x buat. arios!!

1 comment:

linda said...

27) Makanan segera adalah – it's finger lickin' good.

taulah keje kfc..
huhuhuhu

imy! :)