Apr 23, 2009

hari yg memenatkan..

fuhh.. aku letih, ngantok, lapar + cuaca PANAS!! smalam dan hari ni hari paling penat aku lalui.. tdo x cukop, makan pun x cukop kot. haha. bukan putus cinte atau xde makanan atau nk makan tp mcm xde mase nk makan.. ceh macam org kerja plak mase xcukop. haha. start dari smalam aku mmg x cukop tdo, mane taknya semangat bola punye pasal.. pagi rabu aku tgk bola liv vs ars, walaupon 2 2 bkn team fav aku tp aku nk tgk kekalahan liv. malangnya x kalah tapi seri.. ok la tu.. game yg cukop gerek. 8 gol dijaringkan.. aku punye semangat sokong ars.. haha. dah tu tdo pkl 6 pagi.. bgn pkl 12pm sbb badan aku panas, maklumla rumah xde aircond, cume kipas je.. malaysia ni panas. (bkn mcm mase aku kat uk dulu, sejuk, ECEY!) lpas bgn mandi2, lepak cc kwn aku jap, borak2.. mata ngantok + lapar tp aku tahan sbb mlm tu kiteorang kuar lagi nk tngu match man utd vs pompey..

mlm yg dijanjikan dah tibe, ha time tu aku makan kat restoren ss.. lapa2 tp makan nasi lemak je.. kenyang pulakkkkk.. tp excited nk tgk bola, tibe2 rase kenyang.. haha. time tgh lepak borak, mcm2 ayat org ngantok keluar, michael jeksyen la.. mr bin la. ah byk la smpai lupe. fak yeng same dno. hehe. time yg aku tnggu dah smpai, pkl 3am game pun start.. kwn2 aku yg kerje esk pagi pun ade jugak.. semangat MU beb! kiteorang berlime tgk same2.. game mlm tu menarik tp kadang2 slow jugak.. & of course la MU menang 2-0.. chare la beb.. 3 points ahead & 1 game in hand.. fuh! juare lagi la nmpknye season nie.. balik pkl 5am then tak tros balik rumah, lepak cc kwn aku kat kempas, esok kene jage cc dia jap, ari ni la makna nye.. tgh jage nie.. (tdo pun 4 jam je) haha.. sbb di nk pg MBJB jap renew lesen cc dia nie.. kesian xde sape jage, disebabkan semangat kerakanan, (eh ade ke ayat mcm tu?) aku tolong la jage.. 2 3 jam je.. no hal la beb. tp yg x bleh tahan panas tetap maintain beb, kempas mmg panas ke cc ni panas? (ayat cover line kwn2).. jap lg dah settle keje dia, subject aku lpas ni TIDUR!! ceh mcm bleh tdo panas2 mcm nie.. ok ape pun, semangat MU kene ade ok? kepada bdk2 anti-MU, tolong tgk skit team korang yg ayam tu sbelom kutuk MU ok? chalow!!

* sorry klau ayat berterabor, aku x pandai buat cite2 karangan nie.. haha.
* so klau blog ni x update 3 hari, maknanye aku tgh tdo la tu k? dkfbasvfmsklfcdsjm cs.

9 comments:

linda said...

yela syg oi!
ape2 aje!

Pali said...

fak! ko dapat tido. mate aku da sewel kat opis ni. dem. takpe. demi man utd. elelellee. takkan merajok ngn apit kot sampai bawak diri pegi kat cc deno. hahahahahaha. Mr.BIN!!

MightyDucks said...

dd bwt karangan ker?kahkahkah..
xkOp 360 patah perkataan neh..
papepn salute sbb man u mnang dan liver serta chlsea seri..haha
the champs is back!!!

cik siti penguin said...

xde keje ke? O_o
haha. hidup yg berterabur, bukan ayat.

amoy said...

walawey!! :)

Deno said...

sempat eh kutok cc ni ;(

dd said...

wa bukan kutok beb!
wa promosi cc kempas..
wakakkkk.

Pali said...

sejak ko da kene mara ngn apit ko tlh membawe diri ke cc kempas yang sgt nyaman. eh. ape shal aku type

amoy said...

kenape apit mara dd?
hahaha!
bzbody japp!
welk2!