Apr 12, 2009

cite pasal pagi khamis ni

khamis pagi ni ade match champion league between manutd vs porto.. disebabkan match ni antara yg terpenting sbb manutd nk kene menang. tak bole seri and of course tak bole kalah! so kiteorang (aku, dno, juber, badot, yeng same arip) dah buat perjanjian nk tgk bola di singgah selalu (port bola kitaorang). ada lagi syarat yg dah deal same2. syarat yg pertama semua nama yg disebut diatas tu kene dtg, klau tak dtg kene denda rm10. hehe. syarat ke 2 plak, klau dtg tapi tak pakai jersi manutd, kene bayar rm5. best kan? kan? kan? so kite lihat sape yg kene denda.. aku confirm dtg punye.. hidup mati manutd beb!

5 comments:

Pali said...

ah. lu mmg yeye kentang. elakkan ko je takde.

dd said...

ko jgn buat alasan mak kaw nk gune kete eh? alasan dah basi tu..

Deno said...

aku msti ade. mane nk dapat jersi porto eh? hehee..

edancoba said...

Salam knal awak....
hmmm chanteq sungguh layout awak
:D

dd said...

thanks