Apr 20, 2009

bangga walaupun kalah

semalam aku x dpt pegi port tgk bola bersama rakan2 MU aku disebabkan aku demam saat akhir, pkl 8 lebih tibe2 badan aku panas gile so aku amik keputusan tgk bola kat rumah je keseorangan.. ecey. bile aku tgk line up MU je aku dah kate " abes MU kene kitai malam nie " .. mane tak nye, hampir 80% barisan muda main dengan team top 6 england plak tu, dorang bwk 1st team lagik..... MU nk kate 3rd team pun bole kot.. tp dari minit pertama smpai abis 90 mins mereka bermain dengan penuh semangat.. akhirnye MU berjaya membawa game ke sepakan penalti.. hebat bukan? even bdk2 je yg main.. apepun aku bangga aku peminat MU..

* ape? alasan sbb kalah? tak beb. kitaorang kasi budak2 kecik je main.. team lain berani x buat mcm tu? liverpool? arsenal? chelsea? ada? takde kan? so SHUT UP !


* kami x riak, kami bangga. tuhan x suke org riak kan? kiteorang tau..

kami tetap hebat!!
GGMU

8 comments:

kamoochanteq said...

gyle lah labu!
glory2 man united!

atIEsAyAnGkAmU said...

MU kalah lg..ermm...tkpe...
beselah kan kalah menang...ape pun tgk je la sejarah MU mcmane.ttp the best all the way.....chaiyok3!!

dd said...

kalah x beerti kite loser..
kami x hot kami cool.

MightyDucks said...

ahh..ko punce dowh klah smalm..series..haha

dd said...

aku demam beb..
x larat nk bgn dah..
tak kesian ke kat aku? :(
pakkal je aku pk kaw ni bakal abg ipar aku.. xpe la.. ape nk bwat.

MightyDucks said...

kensel!!!!

diyana said...

hahahahha..
kte bg pluang je tu kn..
biase la..
hero kalah dulu..

proud to be MU fan..
glory2 mU

cik siti penguin said...

haha point terakhir tu i suke. poyo sgt ;D